top of page

VERZENDEN EN ONTVANGEN

Levering:

De bezorgtijd binnen België is gemiddeld 1-3 werkdagen. Je kan kiezen voor levering aan huis of in een Bpost postpunt. Indien je kiest voor een Bpost postpunt noteer dan je postpunt naar keuze bij het afronden van je bestelling in het opmerkingenveld.

Verzendkosten:

Voor de standaard bezorging in België rekenen wij €6,00 verzendkosten aan.

Afhaalpunt:

Woon je in de buurt en wil je je bestelling graag zelf afhalen? Dat kan! Neem hiervoor contact met me op via boutiqueboheme@outlook.be om een afspraak te maken en kom je pakketje gratis afhalen.

Afhaaladres:

Verdaelstraat 36

3450 Geetbets

RETOURNEREN

Kan ik retourneren?

Indien goederen niet aan jouw verwachtingen voldoen, kan je deze binnen 14 dagen volgens het herroepingsrecht retour sturen na bevestiging van de retour aan Boutique Bohème. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van de goederen.

Het is niet toegestaan te retourneren zonder Boutique Bohème hierover eerst te informeren.

De kosten voor het retourneren vallen ten laste van de koper.

Wat kan ik retourneren?

Bestellingen op maat worden uitgesloten van herroepingsrecht. Een retour is enkel geldig voor producten die in dezelfde staat terugkeren als bij ontvangst.

De koper zal tijdens de bedenktijd zorgvuldig omgaan met de aangekochte producten.. De koper mag de producten slechts uitpakken en bekijken tot zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of het product aan zijn wensen voldoet. Indien het herroepingsrecht wordt gebruikt, zal de koper het product ongebruikt met alle geleverde accessoires en opties in de originele verpakking inclusief labels retourneren aan Boutique Bohème.

De goederen worden bij ontvangst gecontroleerd op kwaliteit en volledigheid. Boutique Bohème behoudt zich het recht om de geretourneerde artikelen te weigeren of slechts gedeeltelijk over te gaan tot terugbetaling van het reeds betaalde bedrag, indien niet voldaan is aan bovenstaande voorwaarden. Terugbetalingen gebeuren binnen de wettelijke termijn van 14 dagen.

Retouradres:

Boutique Bohème

Verdaelstraat 36

3450 Geetbets

Contact
bottom of page